Суди по 5 каналу йдуть ночами в закритому режимі?

Вівторок, 8 червня 2010, 11:12
Екс-генпродюсер 5 каналу, депутат від НУНС Юрій Стець не виключає, що голова СБУ Валерій Хорошковський чинить тиск на суд, що розглядає справу про позбавлення 5 каналу частот.

Про це він заявив в коментарі для "Обкому".

"Ведення процесу наштовхує мене на думку, що цілком можливо, в тому числі і пан Хорошковський, може впливати на суд", - сказав Стець.

За його словами, "в цьому процесі багато тривожних моментів".

"Мене як народного депутата на засідання не допускали, воно чомусь було закритим. Сержант, що ніс чергування, сказав мені про доручення керівництва нікого не пускати", - розповів Стець.

"Судові засідання у процесі тривають до 2 годин ночі - і це при тому, що адвокат, яка перебуває на 6-му місяці вагітності, подає клопотання, щоб на наступний день засідання перенесли на більш зручний час. Але процес підганяють: ні, мовляв, давайте зараз. На прохання оголосити перерву на 15-20 хвилин відповідь дається негативна. Не допускалися до процесу і знімальні групи", - додав він.

Депутат не виключає того, що певний тиск на хід процесу чинить Хорошковський.

"Не секрет, що Хорошковський є членом Вищої Ради юстиції цієї країни. Не секрет, що він володіє прямим впливом щодо суддів в цій країні. Також не секрет, що пан Хорошковський асоціюється з групою компаній, до якої входять телеканали "Інтер", "НТН", "К1", "К2", і т.ін.", - сказав він.

"Всі ці факти дозволяють мені думати, що, цілком можливо, такий тиск має місце бути", - додав Стець

Як відомо, раніше редакційна рада телеканалу оприлюднила відкритий лист президенту Віктору Януковичу, в якому йдеться про те, що Хорошковський намагається "знищити" 5 канал.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування