ЯНУКОВИЧ ПРИНІС НА НАРАДУ МАРІХУАНУ І КОКАЇН. Купував в інтернеті

Четвер, 1 липня 2010, 11:48

 Президент Віктор Янукович занепокоєний ситуацією з обігом наркотичних речовин в Україні.

Про це він заявив на нараді з керівниками правоохоронних та інших державних органів у четвер.

"Я вважаю недостатніми дії правоохоронних органів для викорінення та попередження цього зла. А, може, й злочинними", - сказав Янукович.

"Про яку роботу можна говорити, якщо через інтернет-магазини можна придбати весь асортимент наркотичних засобів? Через інтернет можна все, що завгодно купити", - обурився він.

"За моїм дорученням за декілька днів це було придбано. Розповсюджувалося через засоби масової інформації", - сказав президент, демонструючи папку зі зразками наркотичних речовин.

Янукович зазначив, що серед цих речовин є маріхуана, кокаїн та деякі інші засоби, які відпускаються за рецептом.

Він ще раз підкреслив, що ця контрольна закупка здійснювалася за його дорученням.

Окремо президент зазначив, що питанням незаконного обігу наркотиків незадовільно займається Міністерство охорони здоров'я.

Також він додав, що в Україні заборонено 180 наркотичних засобів та психотропних речовин, а у сусідніх країнах "рівно вдвічі більше".

"Фактично це бандитизм з офісним обличчям", - заявив Янукович.

Пізніше в адміністрації президента уточнили, що контрольна закупка наркотичних речовин відбулася відповідно до чинного законодавства під негласним контролем правоохоронних органів.

На Банковій зазначили, що всі, хто був причетний під час цієї закупки до незаконного розповсюдження наркотичних засобів, були затримані правоохоронцями.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...