Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов вирішив, що посаду Семиноженка можуть взагалі ліквідувати

П'ятниця, 2 липня 2010, 14:14
Посаду гуманітарного віце-прем'єра можуть взагалі скоротити.

Про це заявив в інтерв'ю журналістам лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на питання, чому коаліція підтримала звільнення Володимира Семиноженка з цієї посади.

При цьому Єфремов послався на доручення президента скоротити апарат держуправління.

"Я б бачив це в рамках скорочення держуправління. Просто скорочується окремий напрямок, який був під віце-прем'єр-міністром. Як мені здається, ті ділянки роботи, які очолював він, можуть бути вільно перерозподілені серед інших віце-прем'єрів", - сказав він, повідомляє Ліга.net.

Коментуючи заяву свого колеги Вадима Колесніченка про те, що посада не скорочується, а кандидатура нового гуманітарного віце-прем'єра може бути представлена наступного тижня, Єфремов зазначив:

"Взагалі-то, остаточне рішення з даного питання буде ухвалювати прем'єр-міністр. Я висловлюю лише свою точку зору, як мій колега Колесніченко висловлює свою. Я знаю, що він ще говорив, але у мене немає тієї інсайдерської інформації, яку він озвучував, тому я не хотів би говорити щось зайве".

Уточнюючи на прохання журналістів, чи означає сказане ним, що він вважає логічним скоротити дану посаду, Єфремов сказав:

"Я просто знаю напрямки роботи, які під цим віце-прем'єром - наука, освіта та інвестиційно-інноваційна діяльність. Мені здається, що ці блоки можуть перекрити вільно, з одного боку, Міністерство освіти і науки, і з іншого боку... міністр ПЕК, перший віце-прем'єр. Це перехресні напрямки роботи, вони можуть вільно перейти кому-то без шкоди для управління державою".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування