БЮТ прогнозує "кадровий землетрус" восени

Субота, 3 липня 2010, 21:00
Кадрові зміни в уряді, скоріше за все, відбудуться восени.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) в ефірі 5 каналу, коментуючи інформацію про те, що найближчим часом можуть бути звільнені міністр транспорту та міністр вугільної промисловості.

"Я не здивуюся, якщо восени такі відставки будуть", - зазначив він.

На питання щодо можливості відставки спікера Володимира Литвина і призначення на цю посаду депутата від НУНС Давида Жванії, який нещодавно перейшов в коаліцію, Томенко сказав: "Жванія буде стратегічно допомагати президенту".

"Він, і ще порядку 150 депутатів, за моїми підрахунками, так рідко бувають у парламенті, що їм буде тяжку керувати парламентом, тому що абсолютну більшість депутатів вони у перший раз бачать", - зазначив БЮТівець.

"Я переконаний, що Литвин буде главою Верховної Ради 6 скликання до завершення її діяльності. А вже у 7 скликанні, можливо, буде новий глава Верховної Ради", - заявив він.

Крім того, коментуючи відставку Володимира Семиноженка з посади віце-премєра з гуманітарних питань, Томенко сказав: "В силу певних обставин ця особа контролювала достатньо серйозні фінансові і організаційні проекти".

"Лише закупки за державні кошти медикаментів, ліків сягають більше 20 мільярдів гривень", - зазначив він, додавши, що також є "дуже дорогий і корумпований" напрямок, пов'язаний з інтелектуальною власністю та напрямок гуманітарної допомоги.

"Наскільки я поінформований...Семиноженко вирішив стати реальним начальником в усій цій справі і забув про існування інших людей в уряді", - сказав БЮТівець.

"Я не здивуюся, коли дізнаюся, що конфлікт за цими серйозними, ключовими фінансовими темами мали не лише найвищі посадові особи України, а навіть діти цих найвищих посадових осіб", - додав Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News