Лідер БЮТ не претендує на опозиційний трон

Неділя, 4 липня 2010, 23:53
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не прагне головувати в опозиції.

Про це вона заявила в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

"Після такого достатньо непростого шляху в політиці мені не потрібні регалії в опозиції. Мені взагалі ніякі регалії не потрібні. Ви можете мене просто представляти по імені, і цього буде достатньо", - зазначила політик.     

Тимошенко вважає, що всі політики "намагаються прийти до влади щоб втілювати свої програми".

"В опозицію ніхто не прагне потрапляти. Ніхто не ставить за мету головувати в опозиції. І взагалі залишатись в опозиції по життю ніхто не збирається", - зазначила вона.

"Саме тому опозицію ніхто не призначає. Опозицію призначає народ. В опозиції реальній залишаються тільки ті сили, які можуть витримати удари", - додала лідер БЮТ.

Тимошенко нагадала, що коли "лідери суспільної думки, і видатні діячі України, оголосили про створення комітету захисту України, вони запросили всіх політиків".

"Я сказала, що я готова увійти, як один з політиків, до комітету. Я не претендувала ні на яке лідерство. Ви розумієте, лідер не оголошує сам себе. Лідер або є, або його немає", - зазначила вона.

Політик повідомила, що до комітету зайшло ще біля десяти різних партій.

"Є люди, які сьогодні координують свою діяльність з владою. Які не можуть бути в реальній опозиції, вони можуть бути тільки в м'якій опозиції. Як вони говорять в конструктивній опозиції. От вони й не ввійшли в цей координаційний орган", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування