Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко записала собі в актив голову Семиноженка

Понеділок, 5 липня 2010, 01:52
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає перемогою опозиції відставку віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

Про це вона заявила в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

"Нашою перемогою є те, що ми добилися відставки Семиноженка, який взагалі вважався українофобом", - сказала лідер БЮТ.

Як відомо, автором постанови про відставку Семиноженка є депутат від БЮТ Ольга Боднар, однак за звільнення віце-прем'єра також проголосували депутати від коаліції.

Крім того, за словами Тимошенко, опозиція "добилася того, що влада передала закон про реформу судоустрою у Венеціанську комісію".

"Результат нашої роботи, що ми в останню п'ятницю добилися створення слідчої комісії (щодо РосУкрЕнерго), добилися повністю всіх рішень на цю тему", - додала вона.

Також лідер БЮТ заявила, що функцією опозиції є "детальний повний контроль за владою".

"Контролюючи, ми мусимо робити все, щоб чиновники за це відповідали сьогодні, а не тоді, коли вони відійдуть від влади", - наголосила Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ заявила, що опозиція доб'ється вилучення з проекту Податкового кодексу всіх "радикально недопустимих положень".

"Ми виймемо все, що не подобається підприємцям, ми примусимо їх прийняти той податковий кодекс, який не буде для підприємців трагедією", - наголосила вона.

"Якщо треба, ми будемо використовувати дуже сильні методи тиску. В тому числі ми запросимо підприємців до Верховної Ради, ми маємо на це право", - сказала Тимошенко.

"Ми будемо разом з підприємцями вимагати прямо в залі Верховної Ради прийняття тих змін, які перетворять податковий кодекс, який схожий на податкове гестапо, в демократичний податковий кодекс", - наголосила лідер БЮТ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...