БЮТівець Полохало зліг з інсультом. Шкільну 11-річку протягли без нього?

Четвер, 8 липня 2010, 10:30

Депутат від БЮТ, голова комітету з освіти, політолог Володимир Полохало шпиталізований з інсультом.

Про це сказала в середу, 7 липня, його колега з комітету, депутат від НУНС Леся Оробець в ефірі ТВі, повідомляють "Українські новини".

Звертаючись до депутата від Партії регіонів, першого заступника голови зазначеного комітету Максима Луцького, вона сказала:

"Ви, між іншим, пропустили 3 (засідання) комітету ( з питань освіти й науки), які намагався скликати пан Полохало, який зараз, зокрема, з вашої вини лежить у (лікарні) "Феофанія" з інсультом".

При цьому Оробець не уточнила, коли був госпіталізований Полохало, однак зазначила, що 6 липня закон про введення 11-річної системи середньої освіти, а також обов'язкової дошкільної освіти був ухвалений за його відсутності.

"Ви, користуючись цією хворобою й важким станом людини, у вівторок проводите законопроект без якого-небудь легітимного засідання комітету", - сказала вона.

У той же час, згідно з інформацією, розміщеною на сайті парламенту, Полохало брав участь у голосуваннях Верховної Ради 6 липня з 10:42 до 18:46, а 7 липня з 10:49 до 16:52.

17 червня Луцький ініціював відкликання Верховною Радою Полохала з посади голови комітету з питань науки й освіти. У свою чергу, Полохало не бачить підстав для свого відкликання з цієї посади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування