Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Філарет подарував Януковичу Біблію українською

П'ятниця, 9 липня 2010, 12:23
Патріарх Київський Філарет подарував президенту Віктору Януковичу екземпляр Біблії українською мовою в шкіряному окладі.

"На вас покладений важливий і складний обов'язок - бути главою Української держави. Бажаю, щоб Господь своєю благодаттю допомагав вам виконувати цей обов'язок гідно і на благо нашого народу", - йдеться у вітанні Філарета з нагоди 60-річчя Януковича.

"Ми цінуємо і підтримуємо ваше прагнення подолати різні суспільні негаразди, які є в Україні, - бідність, соціальну незахищеність, корупцію", - зазначив Патріарх.

"Нехай Бог допоможе вам зробити все можливе для того, щоб український народ став заможнішим, кожен наш співгромадянин - соціально захищеним, а корупціонери понесли заслужене покарання", - заявив Філарет.

Він також побажав Януковичу "продовжити розвиток заснованих на взаємній повазі і рівності перед законом партнерських відносин між державою і церквами".

"У Київському патріархаті повністю поділяють ваші слова про те, що для Української держави всі конфесії рівні і в той же час рідні", - зазначив Патріарх.

"Переконаний, що тільки спільними зусиллями церкви і держави, на основі взаємної поваги та рівноправного партнерства може бути плідна продовжена справу духовного відродження українського народу", - йдеться у вітанні.

Філарет побажав Януковичу "міцного здоров'я, сил і мужності у служінні Батьківщині, Божої допомоги у всіх благих починаннях".

"У храмах Київського патріархату щоденно підносяться молитви за вас, як главу нашої держави, за українську владу і воїнство", - зазначив Патріарх.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування