ЯНУКОВИЧ ЗНЕХТУВАВ ПОДАРУНКОМ ЖУРНАЛІСТІВ. Він дістався вахтерці

П'ятниця, 9 липня 2010, 18:14
Президент Віктор Янукович так і не прийняв у подарунок від журналістів велосипед "Україна".

Оскільки за велосипедом ніхто не вийшов, його забрала собі вахтер одного з житлових будинків неподалік адміністрації президента.

"У мене онук-сирота, грошей не вистачає, він мріє про велосипед", - сказала жінка.

Вона пояснила, що якщо не забере велосипед, він стане здобиччю бомжів.

Подарований Януковичу велосипед ніхто не захотів забирати  
Наприкінці робочого дня велосипед забрала собі вахтерка будинку неподалік адміністрації 

У зв'язку з тим, що президент знехтував подарунком журналістів, учасники руху "Стоп цензурі" віддали вахтерці також два торти від Ганни Герман.

"Президент не взяв наш подарунок, тому зрозуміло, що ми вирішили не брати його торти. Вони залишаються вахтерці як додаток до велосипеда, щоб її онук відзначив день народження президента", - сказала учасниця руху "Стоп цензурі!" журналістка Наталія Соколенко.

Як відомо, 9 липня журналісти-учасники руху "Стоп цензурі" прийшли до адміністрації президента з подарунком Віктору Януковичу з нагоди 60-річчя - велосипедом "Україна", який мав би символізувати демократичність влади.

Велосипед ціною 550 гривень журналісти придбали за власні кошти, скинувшись по 30 гривень.

Спочатку за велосипедом вийшов співробітник Управління державного протоколу і церемоніалу адміністрації президента, однак, поговоривши з кимсь по телефону, він залишив транспортний засіб стояти припертим до стінки біля Будинку письменників.

Подарований велосипед виявився непотрібним Януковичу 

Починаючи з 11:30 і до кінця дня велосипед стояв там, покинутий напризволяще - його відмовлялися приймати співробітники АП, які, втім, виходили за іншими подарунками, що підвозили до адміністрації.

Ганна Герман відмовилася приймати подарунок і назвала дії журналістів "спектаклем".

Однак згодом вона сказала, що президент Янукович прийняв подарунок і у відповідь навіть просив передати журналістам два торти.

Зрештою це виявилося неправдою - велосипед для Януковича так ніхто і не забрав зі співробітників адміністрації президента, і він дістався вахтерці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування