У Тимошенко взялися за чистоту

Понеділок, 2 серпня 2010, 09:56
 

Керівництво партії "Батьківщина" вирішило проконтролювати складення списків кандидатів у депутати місцевих рад.

Про це в понеділок пише газета Комерсант із посиланням на лист глави виконавчого секретаріату політради партії Ярослава Федорчука партії до глав місцевих організацій.

Документ, датований 22 липня, адресований керівникам обласних організацій партії й вимагає від них провести перевірку списків кандидатів у депутати в місцеві ради на предмет лояльності до "Батьківщини".

"Під час підготовки до проведення місцевих виборів окремі політичні сили будуть використовувати так звану технологію 'підсаджених качок',- говориться в розпорядженні.

"Для цього будуть використовувати осіб, які за гроші впливатимуть на формування списків кандидатів у депутати місцевих рад і введуть до складу опозиційних партій потрібних владі людей. Уже зараз цей процес набирає обертів", - сказано в документі.

Керівникам місцевих організацій Федорчук нагадав про персональну відповідальність за підбор і висування кандидатів у депутати й мери.

Для контролю за виконанням поставленого завдання й доручень голови "Батьківщини" Юлії Тимошенко керівництво партії розпорядилося залучити до роботи представників департаменту безпеки виконавчого секретаріату.

Для них у виборчих штабах вирішено ввести нову посаду - радник керівника штабу з питань безпеки.

"Контроль за виконанням даного розпорядження покладаю на першого заступника керівника департаменту безпеки виконавчого секретаріату Стригуна В. В.",- говориться в документі. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування