БЮТ: Міліція вилучає листівки про подорожчання газу

Понеділок, 2 серпня 2010, 14:05

У БЮТ заявляють, що співробітники міліції вилучили в одному з осередків інформаційні листівки щодо підвищення ціни на газ для населення.

"Сьогодні вранці під приводом начебто розмінування обласного офісу партії "Батьківщина" у Черкасах співробітники міліції провели обшук всіх приміщень та вилучили інформаційні листівки щодо діяльності влади", - заявив депутат Ігор Єресько, повідомляє сайт БЮТ.

"У цих листівках була інформація про те, що з 1 серпня уряд Януковича підвищив ціни на газ на 50%, і пояснення, кому йдуть народні гроші", - сказав він.

Єресько наголосив, що він "як народний депутат і ми (БЮТ) як опозиція маємо право роздавати ці інформаційні матеріали населенню, щоб вони знали, що відбувається в країні".

За словами БЮТівця, працівники міліції в грубій формі заперечували той факт, що це "розмінування" - лише привід для того, щоб втрутитися у партійні справи.

Єресько повідомив, що вже подані скарги і звернення до Генеральної прокуратури та до Міністерства внутрішніх справ.

"Ми вбачаємо у таких діях працівників міліції порушення закону", - заявив він.

"Ця подія повністю вкладається в схему діяльності нової адміністрації на Черкащині, суть якої полягає в придушенні будь-яких опозиційних видань, будь-яких опозиційних думок, будь-яких опозиційних дій", - підкреслив Єресько.

"Але ми як опозиція будемо відстоювати своє право інформувати населення, гуртувати людей, і щоб Черкащина завжди казала такій владі "ні" їх діяльності", - запевнив нардеп.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування