Палац "Україна" віддадуть чоловіку подруги Януковича?

Вівторок, 3 серпня 2010, 10:59

Продюсера та чоловіка Таїсії Повалій називають найвірогіднішим претендентом на крісло гендиректора палацу "Україна".

Про це пише "Газета по-киевски".

Народний артист України і екс-голова столичного управління культури Олександр Биструшкін вважає, що заміну Миколі Мозговому знайти буде складно.

"Є багато різних особистостей, які хотіли б посісти цю посаду. Керувати палацом "Україна" - це керувати великими грошима. Є припущення, що директором можуть призначити Ігоря Ліхуту. І я "за" таке рішення. Ігор відомий як в Україні, так і за кордоном. У культурі і в шоу-бізнесі він як риба у воді", - сказав він.

"Його дружина - Таїсія Повалій, відома співачка і муза Ігоря, але вона вже зробила кар'єру, а Ігорю потрібно йти вперед. Тому це призначення було б своєчасним. І Ігор буде думати не про те, щоб набити власну кишеню, а про те, щоб палац культури "Україна" залишався таким же, як і при Миколі Мозговому", - додав Биструшкін.

Актор Володимир Горянський також назвав Ліхуту одним з можливих кандидатів.

"Це має бути обізнана людина, яка має величезні зв'язки і контакти. Це може бути як Ігор Ліхута, так і Ян Табачник", - розповів він.

"Так, якщо б мені запропонували, я б не відмовився. Хоч я людина театральна, але свого часу закінчив Інститут ім. Карпенка-Карого за фахом "організатор видовищних заходів", - додав Горянський.

Проте сам Табачник сказав, що не погодився б очолити "Україну" ні за які гроші.

У свою чергу Ліхута зазначив, що поки таких пропозицій до нього не надходило.

"Дзвінка ще не було. Коли буде, тоді й будемо обговорювати", - сказав він.

Як відомо, Національний палац мистецтв "Україна" - один з найбільших концертних залів Києва і країни, основне місце проведення концертів і політичних заходів.

До недавнього часу директором "України" був композитор і співак Микола Мозговий. 30 липня Мозговий помер.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування