Могильов підозрює, що на Дніпропетровщині діють палії

П'ятниця, 6 серпня 2010, 18:01
Підпали у Дніпропетровській області можуть здійснюватися навмисно, оскільки осередки загоряння виникають в одному певному місці.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба глави держави.

Він зазначив, що у зв'язку із несприятливими погодними умовами ситуація наразі складна, але найбільшу тривогу викликає Дніпропетровщина.

"Ми задіяли там 300 військовослужбовців внутрішніх військ. Вони разом із працівниками лісництва ретельно обстежують територію для виявлення осіб, які можуть бути до цього причетні", - повідомив міністр.

Могильов заявив, що ДАІ отримало "жорстке доручення стосовно припинення допуску в лісові масиви на відпочинок людей", йдеться у повідомленні. Також проводиться роз'яснювальна робота з громадянами, які проживають поблизу лісів.

"Окрім Дніпропетровщини ситуацію ми поки що утримуємо", - заявив міністр. Він нагадав, що у четвер виникла невелика пожежа в Криму, але її ліквідували "буквально одразу".

Могильов повідомив президенту, що ДАІ проводить роз'яснювальну роботу серед водіїв, адже часто причиною пожеж стають недопалки, які викидаються із вікон авто.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...