Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: "Влада ретельно шукала на мене компромат"

Вівторок, 7 вересня 2010, 14:44

Екс-голова МВС Юрій Луценко заявляє, що нова влада шукала на нього компромат.

Про це він заявив у ході інтернет-конференції на порталі "ЛІГА.net".

Луценко пояснив те, що нинішня влада досі не змогла нічого знайти на нього в Міністерстві внутрішніх справ, тим, що "це було дуже складно" з огляду на його дії.

"Я намагався стежити за кожним своїм підписом. І, звичайно, робив це більш професійно, ніж у своїй першій міністерській каденції", - заявив Луценко.

"Наскільки мені відомо, нова влада ретельно шукала на мене компромат. Спочатку був установлений термін до 1 травня, потім - до 1 червня, останнім строком було 1 серпня", - заявив він.

"Очевидно, у них не виходить нарити щось реальне. Саме це дає мені можливість залишатися самим собою, не змінюючи ні риторики, ні переконань. Публічні виступи, зокрема, у Шустера - тому доказ", - додав екс-міністр.

За його словами, "зараз, без влади, (йому) легше донести свою правду до людей, але часто робити це вже пізно".

Коментуючи колишні скандали, Луценко зазначив, що в історії в аеропорту Франкфурта-на-Майні він винен лише почасти.

"Я справді винен у тому, що в службове відрядження, хоч і за свої кошти, але взяв сина для проведення медичної консультації. І, у ході конфлікту зі службовцем авіакомпанії й правоохоронцями аеропорту не зміг стримати батьківських емоцій при вигляді фізичного насильства у відношенні щойно прооперованого сина", - сказав він.

"Вся інша балаканина про страшне сп'яніння, небачений дебош, є винятково продуктом чорної пропаганди моїх політичних опонентів. Доказом цього є довідка німецької прокуратури про відсутність складу злочину і, відповідно, кримінальних справ у відношенні мене та членів делегації", - сказав екс-міністр.

А говорячи про нещодавній інцидент, у якому він намагався завадити працівникам ДАІ забрати машину на штрафмайданчик, Луценко підкреслив:

"Хоча йшлося не про мій автомобіль, але блокування авто за непоказаний поворот чотирма автомобілями ДАІ, у тому числі, машиною колишньої "Кобри", яка мала б супроводжувати голову Верховної Ради, за участю одного майора й трьох капітанів - явище явно незвичайне, щоб говорити про справедливе покарання порушника з доставкою на штрафмайданчик".

"У принципі, я не маю жодних претензій до працівників ДАІ. Вони були людьми підневільними. Неофіційно вони одразу сказали, що виконують найвищу вказівку [...] Просто є неприємне відчуття низької моральної планки нинішнього керівництва МВС, яке при 30%-му зростанні злочинності чинить надзусилля для створення неприємностей екс-міністру чи його екс-заступнику", - додав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...