ТУРЧИНОВ ПРИЙШОВ ДО СБУ

Середа, 8 вересня 2010, 10:06

Колишній перший віце-прем'єр Олександр Турчинов прибув на допит до Служби безпеки України.

"Мені невідомо, з яких причин мене викликали", - сказав він в середу зранку під СБУ.

За словами Турчинова, у понеділок до нього додому приходили слідчі СБУ, але в дім не потрапили, тому він сам передзвонив до Служби безпеки та запропонував, що якщо є якісь питання, він може самостійно прийти та дати відповіді на них.

"В мене немає бажання, щоб мою родину тероризували, тому я сам передзвонив та запропонував цю зустріч. Як ви розумієте, родина відчуває себе некомфортно  в цій ситуації", - заявив Турчинов.

За його словами, повістку в СБУ він не бачив.

На запитання, чи готовий він до того, що його можуть затримати, екс-чиновник сказав: "В країні продовжуються політичні репресії. Та ми готові до того, що фабрикуються замовні справи та фальсифікуються матеріали".

На запитання "Української правди", чи відчуває він ностальгію від приходу в СБУ, яку він колись очолював, Турчинов відповів: "У мене є сум з цього приводу, тому що на очах всієї країни із СБУ роблять каральний орган. Це смішно та сумно".  

На запитання, чи зустрічався він у середу зранку з соратницею Юлією Тимошенко й чи давала вона йому якісь настанови, Турчинов відповів: "Ми підтримуємо постійний контакт, але сьогодні зранку ми не бачились". 

На уточнююче запитання, чи готовий він до того, що він може не вийти з будівлі СБУ, Турчинов відповів: "Так, готовий".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування