Губський: "Турчинов банальний крадій"

Четвер, 9 вересня 2010, 10:19
Влада може використовувати виключеного з фракції БЮТ депутата Богдана Губського, щоб отримати компромат на Олександра Турчинова.

Про це газеті "Сегодня" заявила екс-міністр праці та соцполітики в уряді Тимошенко Людмила Денисова.

"Вони можуть використовувати в своїх цілях Богдана Губського, я трохи знаю цю людину і не здивуюся нічому", - сказала вона.

У свою чергу Губський заявив: "А яким чином мене можна використовувати? Я з Турчиновим гроші не крав, я не свідок. А те, що я кажу - це загальновідомі факти. Турчинов - банальний злодій".

"Не секрет, що в банках "Київ" і "Родовід" стояли його директори, вони бували в нього в приймальні три рази на день. Банкам дали 8 мільярдів, а вкладникам дісталися три. Де гроші? Нехай розповість", - зазначив депутат.

"Якщо він дурень, не володів ситуацією, то він повинен сказати: "Я дурень, і я йду з політики". А якщо не дурень - то, напевно, брав участь", - сказав Губський.

"Саме за такі незручні запитання мене і виключили. До речі, за моє виключення проголосувало менше половини фракції. А що стосується розмов, що без Турчинова партії буде складно йти на місцеві вибори, - це нісенітниця", - заявив він.

За словами Губського, Турчинов "завалив вибори президента, він пусте місце". "Так, у 2005-2006 роках він добре працював, але він переродився, для нього сьогодні кеш головніший політичної складової", - зазначив депутат.

Крім того, Денисова заявила, що не здивується, "якщо Турчинова арештують". "Вони хочуть натиснути на нас психологічно. У мене, наприклад, є інформація, що і проти мене хочуть відкрити справу, щоб вибити мене з участі у виборах в Криму", - сказала Денисова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...