Соратники Тимошенко оголосили голодування під ЦВК

Вівторок, 5 жовтня 2010, 15:04

Активісти Київської "Батьківщини" заявляють про початок безстрокового голодування з вимогою від територіальної виборчої комісії зареєструвати легітимні списки кандидатів.

"Ми, активісти Київської обласної "Батьківщини", із сьогоднішнього дня починаємо голодування. У такий спосіб ми вимагаємо від ТВК зареєструвати легітимні списки кандидатів від "Батьківщини" і забезпечити проведення демократичних прозорих виборів", - цитує "Інтерфакс-Україна" заяву партії.

Автори заяви уточнили, що починають голодування в приміщенні партійної організації на вул. Лесі Українки,26, а із середи - продовжать біля стін Центральної виборчої комісії. На даний момент 7 представників Київської облорганізації партії вже почали таку акцію протесту.

"Ми будемо голодувати доти, поки київська обласна ТВК не скасує своє ганебне рішення про реєстрації списків від псевдо-"Батьківщини", - відзначається в заяві.

"Це протест проти політичного свавілля, це радикальне "ні!" правовим порушенням влади, це протест виконавцям політичних замовлень у Мін'юсті, ЦВК, ТВК, судах усіх рівнів... Влада повинна припинити терористичні захоплення опозиційної політичної сили і зареєструвати кандидатів від справжньої партії "Батьківщина" під керівництвом Юлії Тимошенко!" - цитує прес-служба слова учасника акції голодування Володимира Подрезова.

Бульвар Лесі Українки,26 знаходиться навпроти ЦВК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування