БЮТ знає, коли протверезіють прибічники Януковича

Четвер, 7 жовтня 2010, 18:35
Ухвалення закону про Кабмін стало черговим доказом, що парламентаризм в Україні припиняє своє існування.

"Закони зараз приймаються без дотримання регламенту, без обговорення, без врахування будь-яких, навіть корисних пропозицій, зазвичай без ознайомлення депутатів з текстами законопроектів, які голосуються", - заявили в прес-службі БЮТ.

В партії зазначають, що закон про Кабмін було ухвалено настільки швидко, щоб "ані суспільство, ані політикум, ані навіть самі депутати з більшості не встигли отямитися, в яку авантюру кинуто країну".

"Влада місяцями і роками може не розглядати законопроекти, які стосуються захисту прав та інтересів громадян,  але буквально за одну добу ухвалює системні документи, пов'язані з безкінечним накопиченням влади президентом", - йдеться в заяві БЮТ.

"Внаслідок хаотичного поспіху голова Верховної Ради навіть не зміг чітко назвати депутатам, під яким номером розглядається законопроект", - додали в прес-службі.

З часу оголошення рішення Конституційного суду про набуття чинності старою Конституцією та цим законом про Кабмін Янукович отримав безмежне право втілювати в життя "реформи".

"Всі державні органи влади та органи місцевого самоврядування перетворено у  зграю безправних та безвільних "тушок", - зазначають в БЮТ.

Партія "Батьківщина" нагадує керованим суддям, всім олігархам, депутатам від фракцій Партії регіонів, Блоку Литвина, КПУ і всім "тушкам", що "возведення обмеженої людини на престол може мати наслідки і для них самих".

"Протверезіння для всіх перерахованих настане так само, як у відомі історичні часи, коли диктатори з необмеженою владою розстрілювали і вішали своїх  соратників", - зазначають в БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування