Тимошенко вірить, що Янукович помре як миша від задоволення

Субота, 9 жовтня 2010, 11:39

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович сам іде до своєї політичної смерті.

Таку думку вона висловила в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Під час президентських виборів я не могла передбачати, що президент Янукович із перших місяців свого правління займеться політичним суїцидом. Він без розумної поміркованості сумнівним способом набирає і набирає собі владних повноважень, втрачаючи при цьому основу основ влади - довіру і повагу свого народу та світової спільноти", - зазначила вона.

"Пам'ятаю цікавий сюжет у науково-популярному фільмі. Простій білій миші вставили електрод у мозок, у нервову точку збудження оргазму і поставили перед нею педаль. Миша сама могла натискати на педаль, регулюючи кількість задоволення. Донатискалася на педаль до того, що померла. Причому швидко, за кілька годин", - згадала Тимошенко.

"Янукович знищує себе як політика сам. На здоров'я. Але, знищуючи власний авторитет, він підриває авторитет країни. А ось це мені не байдуже", - зауважила вона.

"Український народ, українські еліти можуть сьогодні змовчати, зціпивши зуби, можуть навіть іноді від страху та неминучості підіграти владі. Але, повірте, вони ніколи не змиряться з подібним станом справ. І коли з'явиться перша можливість змінити владу, вони її змінять. Рішення Конституційного суду - піррова перемога", - попередила Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування