Тігіпко не пустили на вибори на батьківщині Януковича

Субота, 9 жовтня 2010, 12:07

Донецька облорганізація партії "Сильна Україна" заявляє про відмову міськвиборчкому Маріуполя реєструвати її список кандидатів у міську раду.

Про це йдеться в заяві облорганізації, повідомляють Українські новини.

У заяві відзначається, що 2 жовтня маріупольська організація здала в територіальну виборчу комісію необхідний для реєстрації списку кандидатів у місцеві ради пакет документів.

Список складався з 38-и осіб, зокрема, другим номером списку кандидатів у міську раду йшов підприємець і меценат Ігор Хотлубей, син чинного мера Маріуполя.

Партія вважає, що якість підготовлених документів не викликала нарікань, однак 5 жовтня вона одержала усну відмову в реєстрації.

Причиною такого рішення стала нібито відсутність партійної печатки на повідомленні про проведення зборів для висування кандидатів.

У заяві підкреслюється, що місцева організація партії оперативно внесла необхідні виправлення і повторно здала документи.

Станом на вечер 7 жовтня стало відомо про повторну відмову з боку тервиборчкому.

"Непрозорість прийняття рішень говорить про несамостійність членів ТВК. Постійне втручання сторонніх сил у їхню роботу було щоденною практикою, з якою ми зіштовхнулися в процесі висування і реєстрації кандидатів у місцеві ради", - сказав керівник маріупольської організації партії Євген Акайкін.

За словами керівника облорганізації партії Владислава Дрегера, "Сильна Україна" знає про зацікавленість Партії регіонів у проведенні чесних і демократичних виборів.

У зв'язку з цим він відзначає, що ситуація, що склалася, шкодить репутації ПР в області.

Він також допускає звернення партії в суд.

Як повідомлялося, 6 жовтня завершилася подача документів у територіальні виборчі комісії для реєстрації кандидатів на місцевих виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News