Добкін назвав "Свободу" Тягнибока "політичним сміттям"

Понеділок, 1 листопада 2010, 10:54

Голова Харківської обласної держадміністрації Михайло Добкін стривожений значною підтримкою на виборах ВО "Свобода", яке він назвав "політичним сміттям".

"ВО "Свобода" - це політичне сміття, яке треба вимітати поганою мітлою, а їхня перемога на виборах - дуже тривожний дзвінок", - заявив Добкін на прес-конференції після закриття виборчих дільниць, повідомляє ТСН.

За словами Добкіна, починаючи з 2004 року лише у Харкові націоналістичні сили стабільно підтримують 20-25% населення.

На його думку, ВО "Свобода" як радикальна та агресивна політична сила несправедливо зайняла вільну нішу в суспільстві, передбачену для менш агресивної та цивілізованої партії.

"У нас сьогодні має підтримку ВО "Свобода". А вона сьогодні в принципі має бути виключно в полі зору правоохоронних органів і світового співтовариства", - вважає Добкін.

"Це політичне сміття. Хай вони на мене не ображаються, але їх треба вимітати поганою мітлою. Хай вже тоді "Наша Україна "...", заявив він.

За даними екзот-полу, проведеного компанією GfK на замовлення партії "Єдиний Центр ", ВО "Свобода " на місцевих виборах у цілому по Україні отримало 5,1% голосів виборців.

За даними екзит-полу "Савік Шустер Студії", ВО "Свобода" на вибори до обласних і міських рад у Харківській області здобула 1.9% голосів виборців, у Харкові - 2.4%.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування