"Регіонали" Харківщини кличуть опонентів на "публічний підрахунок голосів"

Середа, 3 листопада 2010, 13:23

Харківська обласна організація Партії регіонів пропонує провести в середу публічний підрахунок голосів на виборах до місцевих рад.

Вона запрошує до участі в ньому представників всіх політичних сил і регіональних ЗМІ, говориться в повідомленні, оприлюдненому на сайті харківської облорганізації ПР.

Харківські "регіонали" зазначають, що численні міжнародні спостерігачі, представники різних політичних сил, які стежили за ходом голосування й підрахунком голосів 31 жовтня, зробили висновок, що "вибори в місцеві органи влади в Харкові й Харківській області пройшли чесно, відкрито, прозоро й демократично".

"Як підтвердження цьому - відсутність грубих порушень процедури волевиявлення, які могли б уплинути на результат голосування, а також відсутність звернень до судових інстанцій з боку наших політичних опонентів", - говориться в повідомленні.

"Незважаючи на це, представники опозиційної партії, що зазнали фіаско на виборах у місцеві органи влади, продовжують маніпулювати громадською думкою, апелювати до міжнародних інституцій, з маніакальною наполегливістю сурмлять про численні порушення й фальсифікації, які нібито мали місце при підрахунку голосів виборців", - зазначають у місцевій ПР.

"Щоб припинити цю істерію, ми пропонуємо вперше в Україні провести публічний підрахунок голосів у режимі он-лайн, використовуючи протоколи з "мокрими" печатками з усіх виборчих дільниць Харкова. Готові провести "звірення" даних з головними політичними опонентами", - заявляють у харківській Партії регіонів.

Там упевнені, що "дійсність такої процедури змусить нарешті замовкнути тих, хто не зміг виграти гідно, не вміючи також гідно й програти".

"Запрошуємо представників усіх політичних сил і регіональних ЗМІ до участі в публічному підрахунку голосів, що відбудеться 3 листопада 2010 року о 15.00 у головному корпусі ХІРЕ (Харківський університет радіоелектроніки)", - пропонує облорганізація ПР.

"Публічний підрахунок голосів буде транслюватися в прямому ефірі ХОД ТРК", - говориться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування