Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фельдман заявляє, що євреї за Януковича

Четвер, 4 листопада 2010, 18:29
Президента Віктора Януковича підтримують єврейські організації Америки.

Про це повідомив президент Українського єврейського комітету Олександр Фельдман за наслідками своїх зустрічей з відомими американськими політиками і єврейськими лідерами під час візиту в США.

"Підтримка зусиллям Януковича зі зміцнення міжнаціонального миру і злагоди в Україні була висловлена під час Конференції президентів найбільших американських єврейських організацій", - цитує УНІАН прес-службу Фельдмана.

Також у повідомленні зазначається, що керівництво Американського єврейського комітету висловило бажання підключитися до реалізації заходів у рамках 70-х роковин трагедії Бабиного Яру в Україні.

Крім того, за наслідками зустрічі з главою Фонду міжетнічного взаєморозуміння Марком Шнайєром, який входить в топ-50 найвпливовіших єврейських лідерів США, досягнуто домовленості про його приїзд до України для проведення конференції з міжрелігійного діалогу.

Водночас, за словами Фельдмана, на зустрічах з представниками єврейських організацій США наголошувалося на "стурбованості результатами "Свобода" на останніх виборах в Україні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування