Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людей Литвина на місцях вже переманюють

П'ятниця, 5 листопада 2010, 20:32
Депутатів місцевих рад від Народної партії переманюють в іншу політичну силу.

Про це заявив лідер партії, спікер Володимир Литвин в інтерв'ю телеканалу "Рада".

"Необхідно відмовитися від практики правити результати виборів власне після виборів. Я маю на увазі, спробу запропонувати депутатам, обраним на місцевому рівні, мерам міст, головам сіл і селищ знайти більш комфортну політичну силу, ніж та, від якої вони балотувалися на виборах", - сказав він.

"Результати місцевих виборів необхідно прийняти як даність", - цитує політика "Інтерфакс-Україна".
   
Глава парламенту висловив стурбованість такими діями, "оскільки примус добром не закінчується".

"Я розмовляв з керівниками ряду областей і просив їх, підкреслюю, просив: дайте людям, обраним від Народної партії спокійно працювати. Не примушуйте їх записатися в одну політичну партію", - зазначив Литвин.

"Такі факти є. Разом з тим, я не схильний демонструвати істерику з цього приводу, хоча я розумію, що люди, поставлені перед такими ультиматумами, потребують захисту", - підкреслив спікер.

За словами Литвина, він "нібито відчув взаєморозуміння" у цьому питанні зі своїми співрозмовниками.

Спікер також розкритикував результати місцевих виборів Народної партії, про які заявляють ряд експертів і політологів у пресі.

"Мене дивує: беруть екзит-поли, які, як правило, самі й намалювали, і беруть тільки частину виборів за партійними списками", - сказав він.

За словами Литвина, за результатами виборів у мажоритарних округах Народна партія провела "майже 5%" депутатів до обласних рад і "майже 6%" - в районні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування