Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатора Закарпаття викликали на килим

Неділя, 7 листопада 2010, 09:35
Главу Закарпатської облдержадміністрації Олександра Ледиді запрошували до Києва поговорити про результати місцевих виборів.

Про це заявив депутат від НУНС, лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що підсумки виборчої кампанії у Закарпатській області явно не відповідають розрахунками правлячої політичної сили і завданням, які були поставлені в Києві губернатору Ледиді.

"Днями він побував у столиці. Візит для пана Ледиди був безвідрадним. Отримавши "останнє китайське попередження", губернатор поїхав додому з альтернативою - забезпечити "свою" більшість в облраді або втратити посаду", - заявив Кріль.
 
За словами депутата, місцева влада негайно почала виконувати цю установку.

"Цього разу пішли в обхід. До протоколу територіальної виборчої комісії Виноградівського району просто дописали 350 голосів на користь однієї з угорських партій. Такий трюк дає цій маловпливовій політичній силі 2 мандати в облраді, які переходять у повне розпорядження Партії регіонів", - повідомив він.

"Очевидно, сценаристи та виконавці цієї угоди сподівалися, що маневр з угорською партією не приверне уваги місцевої громадськості", - заявив лідер "Єдиного центру".

Кріль повідомив, що на Закарпатті "Єдиний центр" зібрав всі протоколи дільничних комісій з "мокрими" печатками, які свідчать про спробу підтасовування результатів голосування.

За фактом цього порушення буде направлений позов до суду.

"Ми зробимо все можливе, щоб не допустити чергової фальсифікації на догоду політичному майбутньому конкретного чиновника", - заявив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування