БЮТ таки вигнав Васадзе і Кº

Четвер, 2 грудня 2010, 16:21

Фракція БЮТ-"Батьківщина" виключила зі свого складу 8 депутатів.

Про це на засіданні парламенту у четвер повідомив спікер Володимир Литвин.

Так, з фракції виключено: Миколу Баграєва, Олександра Буряка, Євгена Сігала, Володимира Скубенка, Степана Глуся, Таріела Васадзе, Петра Гасюка.

"Рішення остаточне і оскарженню не підлягає", - пожартував Литвин.

За словами лідера фракції БЮТ Івана Кириленка, відповідне рішення було ухвалене на зборах фракції відразу після голосування за нову редакцію Податкового кодексу.

Кириленко зазначив, що фракція "БЮТ-Батьківщина" не голосувала за поправки президента до Податкового кодексу, оскільки його пропозиції "не враховують ті задачі, які перед парламентарями поставив малий бізнес, зокрема, щодо збереження спрощеної системи оподаткування, введення 5-річних податкових канікул, спрощення адміністрування податків та інші вимоги".

За словами Кириленка, поправки президента, які сьогодні були проголосовані у парламенті, не вирішують жодної з проблем малого та середнього бізнесу.

Він також зазначив, що Податковий кодекс у новій редакції загрожує бюджетному процесу, оскільки місцеві органи влади не встигнуть з ним ознайомитися та розробити свої бюджети на новій податковій базі, "що загрожує фінансових хаосом в країні".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування