ЯНУКОВИЧ ВВАЖАЄ ДЕМОКРАТИЧНИМ РОЗГІН МАЙДАНУ

П'ятниця, 3 грудня 2010, 12:38

Президент Віктор Янукович вважає демократичним процесом демонтаж наметового містечка на Майдані незалежності в Києві.

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Ті процеси, які останнім часом відбуваються в Україні, на нашу думку, повністю відповідають демократичним процесам", - сказав Янукович.

"Період підготовки Податкового кодексу був недостатнім для ухвалення цього важливого рішення для всієї держави, яке зачіпало кожну галузь кожного регіону, фактично кожну сім'ю. Тому люди висловили свою точку зору, яку потрібно було врахувати, і вчора вона була врахована рішенням парламенту за ініціативою президента", - додав він.

На думку президента, діалог з цього питання пройшов прийнятно і в четвер він завершився ухваленням відповідного рішення.

"Що стосується подальших дій, вони також були в демократичній площині, оскільки дотримання законів в Україні обов'язкове для всіх. Сьогодні в Києві на тому місці, де вчора стояли намети, встановлюється новорічна ялинка і дуже скоро люди почнуть святкувати Новий рік", - додав він .

Янукович підкреслив, що влада підтримує бажання киян жити у спокої і стабільності.

"І ми будемо все робити для того, щоб це було завжди і були нормальні настрої, тим більше я не бачу жодного приводу, щоб настрої були поганими. А спроби деяких політичних сил зіштовхнути державну владу з киянами не вдалися", - сказав він.

Як відомо, в ніч на п'ятницю було демонтовано наметове містечко протестувальників проти Податкового кодексу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування