Кадиров кличе до Чечні український бізнес

П'ятниця, 3 грудня 2010, 14:13

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров назвав одним з головних підсумків року, що минає, значне поліпшення українсько-російських відносин.

Про це він сказав у коментарі УНІАН.

"Відновлення взаєморозуміння між керівництвом України і РФ, відродження атмосфери добросусідства і співпраці у відносинах двох держав – на користь наших народів", - сказав він.

На думку Кадирова, державному керівництву України і РФ "вистачило сили, мужності, мудрості і відповідальності", щоб подолати зовнішній тиск і відродити традицію добросусідства. Політик висловив упевненість, що у 2011 році міждержавні відносини вийдуть на якісно новий рівень.

"Наша дружба буде підкріплена конкретними проектами взаємовигідної співпраці", - сказав він.

Глава Чечні запропонував українським інвесторам і підприємствам взяти участь у відновлювальних будівельних проектах у республіці.

"У нас є багато угод із зарубіжними інвесторами, які хочуть вкласти кошти у наші проекти. На даний час багато проектів вже реалізуються. Ми розглядатимемо кожну пропозицію, що надійшла до нас", - підкреслив він.

Кадиров розповів, що згідно з планами уряду Чеченської Республіки, 2011 рік стане переломним для економіки.

Буде завершене відновлення всіх зруйнованих у військовий період об`єктів, розпочнеться реалізація планів розвитку курортно-туристичного господарства.

Зокрема, у гірських районах республіки розпочнеться будівництво гірськолижних курортів світового класу. У Грозному планується спорудити найбільший у СНД культурно-розважальний комплекс з аквапарком і цирком на півтори тисячі глядачів.

У Шалінському районі заплановане будівництво трьох постійно діючих дитячих оздоровчих таборів.

Президент Чечні запросив українських бізнесменів до участі у цих і багатьох інших проектах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News