Невістка депутата влаштувала ДТП

Четвер, 9 грудня 2010, 10:04

Марія Веліжанська - невістка депутата Верховної Ради, бютівця Сергія Веліжанського, за кермом автомобіля Porsche з німецькими номерами, пошкодила три автомобілі в Криму.

Про це повідомив представник ДАІ, передає УНІАН.

У Сімферополі 7 грудня увечері Porsche, рухаючись заднім ходом, зачепив машини "Москвич" і "Мерседес", після чого, за словами свідків, не намагаючись зупинитися і збільшивши швидкість, через 50 метрів врізався в іще один припаркований "Мерседес" - від удару він перекинувся.

У "Порше" через одержані пошкодження заклинили колеса.

28-річній жінці дав покерувати автомобілем власник "Порше" - приятель сім`ї, який проживає в Німеччині.

В аварії ніхто не постраждав, оскільки в припаркованих машинах не було людей.

Державтоінспекція склала адміністративний протокол про порушення і з`ясовує законність знаходження Porsche в Україні. Машина відправлена на штрафмайданчик.

"Поведінка винуватиці аварії, аналіз події викликали сумнів у працівників міліції в адекватному стані водія на момент управління транспортним засобом, саме тому працівники ДАІ, що прибули на місце події, запропонували водієві пройти тест на стан сп`яніння, на що почули відмову", - йдеться в поширеному прес-релізі кримського Управління Державтоінспекції.

Веліжанський підтвердив ЗМІ, що дружина його сина влаштувала ДТП, повідомивши, що не в курсі всіх подробиць того, що сталося, і додав, що невістка "в принципі не п`є і не вживає наркотики".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування