У Тимошенко вимагають оприлюднити повне відео допиту

Вівторок, 4 січня 2011, 18:35

В "Батьківщині" вимагають оприлюднити повне відео 11 годинного допиту лідера партії Юлії Тимошенко в Генпрокуратурі 30 грудня.

Про це "Українській правді" повідомила прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока.

Як відомо, раніше зявилась інформація, що Генпрокуратура надала незалежному журналісту відеозапис, яким підтверджено, що 30 грудня слідчий пропонував екс-прем'єру залишити Головне слідче управління, але вона відмовилася.

"Я дуже здивована такою оперативністю і повагою до журналістських звернень. Можу сказати, що я працюю журналістом більше 15 років, і вперше бачу, щоб Генпрокуратура на протязі вихідних і святкових днів так швидко давала відповіді на запити журналістів", - зазначила речник Тимошенко.

"Нехай тоді викладуть все це відео, щоб побачили з часовим проміжком, що вона дійсно відмовлялася, коли їй пропонували зробити перерву", - уточнила Сорока.

Прес-секретар нагадала, що в той день "Юлія Володимирівна написала десь з десяток подань, щоб зробити перерву і перенести допит на 31 грудня".

"Нехай нададуть журналістам все відео і всі зрозуміють хто правий, а хто ні. І хто хоче перекрутити інформацію на свою користь", - зазначила речник Тимошенко.

У Тимошенко вимагають, щоб Генпрокуратура на запит незалежного журналіста надала "протоколи допитів та інших процесуальних дій в яких Тимошенко кожну годину допиту після шостої години заявляла клопотання про завершення слідчих дій".

Крім того, Сорока нагадала, що екс-прем'єр просила перенести допит в зв'язку з тим, що "адвокат мусив залишити Головне слідче управління з поважних причин".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування