У вбитого одеського бізнесмена випустили 12 куль

Четвер, 6 січня 2011, 12:16

Міліція розглядає дві основні версії вбивства лідера Партії промисловців і підприємців Олександра Коробчинського.

Як повідомив перший заступник начальника ГУ МВС Одеської області Олексій Хлєвной на брифінгу, це комерційна діяльність або особисті відносини, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, вбивця випустив у Коробчинського 12 куль калібру 9 мм з пістолета іноземного виробництва. Стрілянина велася з відстані одного метра.

За даними свідків, вбивця - чоловік зростом близько 170-175 см, худорлявий, був одягнений у темну куртку, джинси і білий шарф. Зброя на місці злочину не знайдена.

Хлєвной уточнив, що вбивство сталося близько 18:30, а смерть Коробчинського медики констатували о 19:15. За фактом вбивства порушено кримінальну справу.

Як відомо, невідомий у середу розстріляв у центрі Одеси, недалеко від Оперного театру, главу ПППУ, екс-кандидата в мери Одеси, бізнесмена Коробчинського.

Постраждалий був госпіталізований в одну з приватних клінік Одеси, де помер під час операції.

У свою чергу, мер Одеси Олексій Костусєв вимагає знайти і покарати виконавців і замовників вбивства Коробчинського і обіцяє сприяти розкриттю резонансного злочину.

"Цей зухвалий та боягузливий злочин, скоєний напередодні Різдва Христового, вразив усіх одеситів. Це вбивство, вчинене в самому серці Одеси, виклик усьому нашому суспільству. Виклик нашому місту", - зазначив він.

"Я обіцяю, що докладу всіх своїх зусиль, щоб цей жахливий злочин був обов'язково розкритий. Відповідальність повинні понести не тільки виконавці злочину, а й ті, хто за ними стоїть. Я висловлюю свої найглибші співчуття родичам і близьким Олександра Коробчинського", - йдеться у заяві Костусєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування