Поживанов, якого шукає СБУ, сидить у соціальних мережах

Вівторок, 1 лютого 2011, 09:43

Екс-глава Держкомрезерву Михайло Поживанов заявив, що йому не надсилали жодної повістки з правоохоронних органів.

Про це він заявив "Комерсант-Україна" в одній із соціальних мереж.

"Я поки не чув жодних звинувачень, і до сьогоднішнього дня мені не надсилали жодної повістки і жодного офіційного виклику на допит ні як свідкові, ні як обвинуваченому", - сказав Поживанов.

"Дочекаюся будь-яких матеріалів - тоді відкоментую, а так ця інформація викликала подив. Я звільнений з цієї посади більше двох років тому, і після мене вже змінилося шість керівників. Крім політики, я не бачу на сьогодні нічого іншого", - заявив він.

У свою чергу колишня прес-секретар Поживанова Світлана Бабич розповіла, що останній раз бачила його влітку минулого року: "Півроку тому Михайло Олександрович виїхав на лікування за кордон, більше я нічого про нього не чула".

"Слід зазначити, розмови про те, що Михайло Поживанов "подався в біга", почалися ще влітку минулого року. Зокрема, про це заявляв тодішній керівник Держкомпідприємництва Михайло Бродський", - пише газета.

Видання зазначає, що наприкінці червня Поживанов спростував цю заяву: "Ніхто ні від кого ніде не бігає і не ховається. Я дійсно був за кордоном, де мені зробили операцію на жовчному міхурі. Зараз я перебуваю в Україні".

Як відомо, СБУ порушила кримінальну справу щодо Поживанова. Винесено постанову про притягнення як обвинуваченого у вчиненні розкрадання державних коштів у сумі майже 35 мільйонів гривень та оголошено розшук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News