Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кабміні запевняють, що сестру Данилишина звільняють не спеціально

П'ятниця, 4 лютого 2011, 15:03

У секретаріаті Кабміну заявляють, що скорочення працівників цього відомства не пов'язано з їх родинними зв'язками.

Про це йдеться у повідомленні, яке опубліковане на сайті уряду.

Як відомо, раніше екс-міністр економіки Богдан Данилишин, якому Чехія надала політичний притулок, заявив, що його сестра, яка працює головним фахівцем в управлінні гуманітарної політики Кабміну, уже отримала попередження про звільнення.

У Кабмін заявили, що на виконання указу президента про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади відбувається реформа центральних органів виконавчої влади.

"У зв’язку з реорганізацією секретаріату Кабміну...попередження про можливе наступне звільнення з займаної посади згідно Кодексом законів про працю отримали і підписали всі працівники секретаріату. Кожен з них – чийсь брат або сестра, син або дочка", - йдеться у повідомленні.

"Визначати, хто саме з них сестра екс-міністра економіки пана Данилишина, зрозуміло, ніхто не ставив за мету, оскільки такого пункту, як "чиясь сестра або брат" в анкетах немає", - заявили у Кабміні.

"Тому твердження пана Данилишина, що неприємності торкнулися саме його родини – просто абсурдні", - зазначається у повідомленні.

В уряді заявили, що чисельність секретаріату скорочується наполовину, "тобто близько 700 працівників будуть звільнені". "Їм намагаються запропонувати іншу роботу, працевлаштувати. І принцип працевлаштування єдиний: фаховість і добросовісність державного службовця", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування