Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко нагадала Януковичу, що він відправив на війну чиїхось синів

П'ятниця, 4 лютого 2011, 15:52

Верховна Рада, підтримавши відправлення українських миротворців до Кот-Д'Івуару, продемонструвала свою безвідповідальність.

Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, коментуючи схвалення Верховною Радою відповідної пропозиції президента Віктора Януковича, повідомляє її сайт.

"Народні депутати, у більшості з яких родини вже давно живуть за межами України, в тому числі на яхтах, на Канарах, в європейських країнах, сьогодні одним натисканням кнопки відправили наших хлопців на чужу війну до Кот-д'Івуару. Це подія непересічна", - сказала вона.

За словами Тимошенко, і депутати, і Янукович мусять взяти на себе повну відповідальність за збереження життів українських військових.

"Президент країни, який сам за певних обставин не служив в армії, у якого не служили в армії його сини, який зовсім не знає, що таке горе матерів, які втрачають своїх дітей на чужій війні, він взяв і своїм одним дорученням ставить під загрозу життя 60 українців, яких направив на чужу громадянську війну", - сказала лідер "Батьківщини".

"І депутати, які давно втратили совість, мізки, які відносяться до більшості у Верховній Раді, зробили свій "одобрямс" цій вказівці Януковича, і відправили людей на війну", - наголосила вона.

"Я хочу нагадати Януковичу, що він сьогодні відправив на війну чиїхось синів, і хто буде відповідати за те, що вони, не дай Боже, втратять свої життя, перед їх матерями, перед їх батьками, перед їх родинами", - зазначила Тимошенко.

За її словами, "такий вчинок Януковича є ще одним доказом того, що йому байдужі і українці, і Україна, що йому байдуже життя людей і все, що стосується не його родини, не його статків, не його власних інтересів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування