Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терорист взяв на себе відповідальність за теракт в "Домодєдово"

Неділя, 6 лютого 2011, 10:52

Терорист Доку Умаров, який називає себе верховним аміром "Імарату Кавказ", фактично взяв на себе відповідальність за теракт в "Домодєдово" 24 січня.

Про це свідчить відеозапис опублікований на сайті "Кавказцентр", повідомляє "Голос Америки".

У відеозверненні йдеться, що Умаров відвідав базу "Ріядус Саліхійн" і зробив заяву з приводу проведеної операції на території Росії, для чого на завдання був відправлений боєць на ім'я Сейфуллах.

Відеозапис ніяк не датований, однак він зроблений до вибуху в московському аеропорту.

Разом з Умаровим в ролику фігурує амір Хамзат, командувач батальйоном смертників "Рійядус Саліхійн".

"Я сьогодні хочу в декількох словах розкрити картину, чому ця спецоперація проводиться і чому ми змушені проводити цю операцію. Вина за цих людей, які там постраждають, лежить не нас, а лежить на ворогові Аллаха - Путіні", - заявив Умаров.

"Ми всі сьогодні спостерігаємо те свавілля, яке сьогодні діється на Кавказі, в першу чергу... Це беззаконня влаштовується цілеспрямовано, оскільки сьогодні Росія у своїх зобов'язаннях перед народом мухлює, буксує, обманює свій народ, і тому вони, щоб гнів цього народу направити на щось інше, змушені здійснювати ці провокації", - додав він.

"Ця спецоперація буде проводитися саме проти тих людей, які сьогодні за намовою Путіна і його зграї псів нападають сьогодні на кавказців, знущаються над кавказцями, скрізь намагаються проявити свою ненависть по відношенню до братів-мусульман", - пояснив терорист.

Як відомо, в Слідчому комітеті Росії заявили, що теракт, вчинений у "Домодєдово", розкритий.

В результаті вибуху в аеропорту "Домодєдово" загинули 36 осіб, в тому числі українка, одеський драматург Ганна Яблонська.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...