Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишній соратник Ющенка впевнений, що той сам розігнав оточення

Вівторок, 8 лютого 2011, 18:59

Колишній близький соратник Віктора Ющенка Олександр Морозов вважає, що зараз у екс-президента немає близького оточення.

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

Морозов зазначив, що не знає, хто мається на увазі під словами "оточення Віктора Ющенка".

"Насправді він просто втратив все своє оточення, він спокійно здав його ще протягом 2007-2009 років", - заявив він.

"Приміром, чесно скажу: мені було прикро, коли мене знімали з посади глави "Ощадбанку" не за якісь прорахунки в моїй діяльності, а просто через те, що якась група людей зайшла в кабінет до Віктора Андрійовича і переконала його: "Навіщо вам цей Морозов, якщо у нас тут є кандидатура краще?", притому дізнався я про це не від нього особисто", - розповів Морозов.

"До чого я згадав цей епізод? До того, що таких епізодів з кожним з конкретних людей, близьких до Ющенка, були сотні. А коли він, спілкуючись зі своєю фракцією, - (мені сказали, що це було його останнє подібне спілкування) - заявив, що підібрав їх усіх з смітника, то він втратив їх всіх до одного", - зазначив бізнесмен.

"Тому про яке оточення Ющенка ми говоримо? Немає в нього ніякого оточення", - додав Морозов.

Віру Ульянченко, Валентину Руденко, Івана Васюника, Ірину Ванникову та інших, хто зараз знаходиться поруч з Ющенком, Морозов не вважає його оточенням.

"Це скоріше його канцелярія", - сказав він і додав: "Я ні в якому разі не хочу принизити цих людей, з Ульянченко до цих пір залишаюся в товариських стосунках, але перерахованого кількості очевидно замало...".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування