Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не втрачає надії потрапити до Брюсселю

Вівторок, 1 березня 2011, 11:33

Юлія Тимошенко направить Генпрокуратурі запрошення від Європейської народної партії на візит екс-прем’єра до Брюсселю.

Про це вона заявила в інтерв’ю "Polska Agencja Prasowa", переклад якого з посиланням на "Gazeta Wyborcza" наводить прес-служба Тимошенко.

"У мене є усне запрошення від Вільфреда Мартенса, керівника Європейської Народної Партії, на саміт наприкінці березня. Як тільки отримаю його у письмовому вигляді, відправлю його до Генеральної прокуратури, оскільки у даний час мені заборонено залишати місце проживання", - заявила Тимошенко.

"Приймаючи рішення про заборону, влада намагалася обмежити мою політичну активність, проте це не означає, що їй вдалося", - наголосила лідер БЮТ і "Батьківщини".

На запитання, якої відповіді вона очікує від прокуратури на прохання про скасування підписки про невиїзд, Тимошенко сказала: "Тут складно щось передбачати, оскільки у діях президента Януковича відсутня логіка".

"Ні у кого не виникає сумнівів, що це не прокуратура дозволяє або не дозволяє мені виїзд до Брюсселю. Це результат вказівок, які даються президентом, який управляє і прокуратурою, і судами", - стверджує Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування