Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українська медсестра кричала в літаку, що вона "жінка Каддафі"

Середа, 2 березня 2011, 09:11

Медсестра Муаммара Каддафі Галина Колотницька може стати невиїзною.

Як пише газета "Сегодня", таким може бути підсумок її поведінки при відправленні на Батьківщину і в польоті з Тріполі військовим літаком, подробиці якого розповіли члени екіпажу і пасажири.

"За вживання спиртного в Лівії - покарання до 5 років в'язниці, але Колотницьку заводили в наш літак під руки", - сказав один з супроводжуючих.

"Опинившись у вантажній кабіні, вона почала качати права, мовляв, чому її везуть вантажним, а не пасажирським літаком, вимагала назвати прізвища льотчиків і пригрозила їх звільнити", - зазначив він.

"Вона була дуже агресивна, кричала, що вона жінка Каддафі, і він в образу її нікому не дасть. Екіпаж був просто у шоці. У якийсь момент її навіть були готові зв'язати і укласти на підлогу, бо слова на неї не діяли", - заявив співрозмовник.

Він зазначив, що після прибуття у "Бориспіль" у Колотницької забрали закордонний паспорт.

"І тепер, мабуть, повернуть не скоро. А може, і не повернуть. Ми рекомендували її занести в "чорні списки" бешкетників, які не допускаються на борт", - сказав він.

Як пише видання, військовий журналіст Влад Волошин, який летів з Тріполі тим же літаком, підтверджує, що Колотницька перебувала у збудженому стані.

"Ми з оператором, ще не знаючи, що це Колотницька, хотіли її записати в числі інших пасажирів, з'ясувавши, що вона думає про події в Лівії. Але отримали різку відмову. Потім ця жінка підійшла до когось з членів екіпажу і зажадала кави", - сказав він.

"Вибачившись, льотчик відповів, що посуд закінчився, адже летіло 185 осіб. Та буркнула - мовляв, ну і порядки, звільнити вас треба до чортової матері...Галина летіла з подругою на нижній палубі Іл-76 і щось постійно говорила "про Тата", - зазначив Волошин.

Видання також пише, що сама Колотньцька третій день ховається від журналістів.

"Під дверима її помешкання у Броварах побували кореспонденти інформагентств, телеканалів і газет зі всього світу - Reuters, Associated Press, The Times... Деякі - з дарами", - йдеться у публікації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування