Депутати схрестили два комітети і віддали Хомутинніку

Четвер, 3 березня 2011, 10:51

Верховна Рада об'єднала комітет з питань фінансів і банківської діяльності та комітет з питань податкової та митної політики.

За відповідний законопроект, поданий депутатом від Партії регіонів Володимиром Макеєнком, проголосував 261 депутат.

Новий комітет отримав назву "Комітет з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики".

Головою комітету обрано "регіонала" Віталія Хомутинніка, який до цього очолював комітет з питань податкової та митної політики.

"Регіонал" Олександр Пеклушенко, який очолював комітет з питань фінансів і банківської діяльності, став першим заступником голови комітету.

Крім того, першим заступником голови комітету призначено БЮТівця Сергія Терьохіна, який очолював комітет з податкової та митної політики до Хомутинніка.

Як сказано у пояснювальній записці до документу, об’єднання комітетів не тягне за собою звуження сфер відання, щодо яких Верховна Рада здійснює законодавче врегулювання.

"Прийняття проекту постанови та його реалізація надасть змогу покращити координацію, підвищити ефективність законотворчої роботи у фінансовій, банківській, податковій та митній сферах для здійснення економічних реформ", - йдеться у записці.

На думку автора проекту, об’єднання комітетів "буде мати позитивні соціально-економічні наслідки, а також сприйнято в суспільстві".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування