Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича просять допомогти знайти іноземця, що зник в Україні

П'ятниця, 4 березня 2011, 12:41

Палестинська діаспора звернулася до президента Віктора Януковича з проханням прискорити пошуки палестинця, викраденого в електропоїзді Київ-Харків

"Ми звертаємося до Вас із проханням прискорити пошук Дірара Абусісі, громадянина Палестини, технічного директора електростанції в Секторі Газа, батька шістьох дітей, що був викрадений у ніч на 19 лютого 2011 року в поїзді №63 Харків-Київ", - говориться у зверненні.

"Минуло вже 10 днів, як були подані заяви про зникнення Дірара Абусісі, але досі нічого невідомо про його місцезнаходження", - говориться в листі.

Представники діаспори здивовані тим, "як іноземний громадянин міг безвісти зникнути з потяга, який супроводжується провідниками й охороняється міліцією".

"Більше того, це відбулося в цивілізованій державі, яка декларує своє прагнення до європейських цінностей і стандартів", - підкреслюється в документі.

"Дружина викраденого, громадянка України Вероніка Абусісі, його брат, підданий Нідерландів  Юсеф Абусісі, арабські діаспори в Україні просять Вас, як гаранта безпеки й дотримання прав людини в Україні, не залишитися байдужим до цього лиха й задіяти всі можливості для того, щоб знайти Дірара Абусісі", - зазначається у зверненні до президента.

Раніше повідомлялося, що Дірар Абусиси був викрадений у потязі Харків-Київ. Він є технічним директором єдиної в Секторі Газа електростанції. В Україну він приїхав, оскільки його дружина є українкою і відвідувала тут свою матір.

Також його дружина висловила думку, що до зникнення її чоловіка причетні спецслужби Ізраїлю.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування