Найпоширеніший жарт у Раді: "У касі гроші роздають"

П'ятниця, 1 квітня 2011, 10:43

Найпоширеніший жарт на 1 квітня у Верховній Раді - розповідь про те, що в парламентській касі терміново видають додаткові гроші.

Про це "Комсомольській правді" в Україні" розповів позафракційний депутат Валерій Камчатний.

"Про цей жарті потрібно говорити на вушко і з таким обличчям, ніби повідомляєш новину по великому секрету. Всі відразу біжать до каси, запитують, а потім згадують, що сьогодні 1 квітня", - сказав він.

"Або ще один хороший розіграш депутата: сказати, щоб він терміново біг на засідання фракції, а то його зібралися виключати за погану дисципліну", - додав Камчатний.

У свою чергу регіонал Владислав Лук'янов заявив: "Крім каси, ми також жартуємо про те, що скасовується засідання комітету або Верховної Ради. Ще популярний прикол про те, що когось призначили на високу посаду, а насправді ні".

Проте депутат від НУНС Микола Катеринчук в цьому році не збирається жартувати над колегами.

"Депутати зараз якісь загнані, боюся, жартів не зрозуміють і образяться. Хоча в минулому році добре вийшло розіграти Валерія Писаренко. Я йому сказав, що Янукович підписав указ про розпуск парламенту. Мовляв, Валера, готуйся. І він повірив. Але потім подумав про 1 квітня", - сказав він.

Крім того, регіонал Олександр Стоян розповів: "Парламент у цьому році 1 квітня не працює, а розіграти когось треба. Ось я напередодні і прийшов на день народження до депутата Ярослава Сухого з незвичайним подарунком - з продовольчою корзиною".

"Кажу йому: "Ярослав Михайлович, пам'ятаєш, як у 2009 році ми в партії дали тобі 20 гривень (стільки з розрахунку пенсіонер витрачає в день на продукти) і попросили тебе купити продуктів, а ти приніс нам половину морковки, половину буряків і свинячий хвіст", - продовжив він.

"Так ось, за нової влади дійсно стало жити краще. Тепер ти можеш купити цілий буряк, свинячий хвіст і свиняче вухо", - заявив Стоян.

Однак найбільше регіонал задоволений торішнім 1 квітня. Він тоді заявив парламентаріям, що надійшла команда "зверху" о 12 годині дня з'явитися всім на третьому поверсі Верховної Ради, де мер Києва Черновецький презентує свій новий диск з піснями.

"Я ще прибрехав, що Черновецький буде співати "Земля в ілюмінаторі" і "Любима моя". Мовляв, унікальна можливість. Не пропустіть. Усі відразу побігли в кулуари дивитися концерт. А там нікого. Реготали весь день", - сказав Стоян.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...