У Яценюка відхрещуються від чиновника, який побив рибалок

Четвер, 21 квітня 2011, 17:07

У "Фронті змін" спростовують інформацію про те, що екс-глава Заставнинської райдержадміністрації Михайло Бойчук є їхнім однопартійцем.

"Офіційно заявляємо – Михайло Бойчук не є членом "Фронту змін". Певний період часу він очолював Заставнівську районну організацію партії, проте в квітні 2010 року був призначений указом президента на посаду голови Заставнівської райдержадміністрації Чернівецької області", - сказано у заяві прес-служби "Фронту змін".

У партії наполягають, що Бойчук написав відповідну заяву 24 квітня 2010 року і був виключений з партії рішенням ради Чернівецької обласної організації від 16 серпня 2010 року. Заставнівську районну організацію "Фронту Змін" очолив Яценюк Антон Степанович.

"Особливо звертаємо вашу увагу на те, що Михайло Бойчук очолював список Партії Регіонів на місцевих виборах в жовтні 2010 року до Заставнівської районної ради. Тому Партії регіонів не вдасться відмежуватися від свого одіозного соратника", - сказано у заяві.

У партії назвали поширення відповідної інформації "масштабною кампанією з дискредитації опозиції".

"Щоб відвернути увагу від злочинів влади, правляча партія вдається до відвертої брехні", - йдеться у заяві.

Як відомо, у прес-службі Партії регіонів заявили, що Бойчук є главою місцевої організації партії "Фронт змін".

16 квітня у райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності Бойчука жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків "Блакитна нива".

Прокурор Чернівецької області Петро Коваль підтвердив факт побиття і катування Бойчуком, його родичами й охоронцями чотирьох рибалок.

Українська правда