Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": регіонали звіряче побили чотирьох людей

Понеділок, 18 квітня 2011, 15:51

У Чернівецькій області представники Партії регіонів побили чотирьох громадян.

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", "у потерпілих зламано ребра, завдано численних травм, а один із побитих, батько дитини-інваліда, опинився у реанімації з проломленим черепом та внутрішнім крововиливом".

"Цей факт сьогодні влада за будь-яку ціну намагається приховати як від місцевих, так і загальноукраїнських засобів масової інформації", - йдеться у повідомленні.

Як заявили у партії, інцидент стався 16 квітня у Заставнівському районі.

"Глава райдержадміністрації, член Партії регіонів, Михайло Бойчук разом зі своїм братом та зятем, озброєні рушницею та вінчестером, а також бейсбольними бітами, скоїли напад на громадян", - зазначає прес-служба.

"Місцевих бандитів з Партії регіонів, наділених владними повноваженнями і членством у президентській політичній силі, збісило те, що люди ловили рибу на озері, яке служило місцем релаксу тутешнього VIP-чиновництва", - заявили у "Батьківщині".

"Спочатку на постраждалих вдягли наручники, били бітами, прикладами і ногами. Особливу звірячість проявляв голова райдержадміністрації, який, завдаючи ударів, обіцяв всіх "згодувати рибам", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба заявила, що, "познущавшись близько трьох годин, регіонал районного масштабу наказав чоловікам бігти, а коли ті відмовилися - над їхніми головами почали стріляти з вогнепальної зброї".

"Під цією стріляниною скалічені люди були змушені вибиратися від осатанілих нападників. Внаслідок катувань сьогодні у всіх постраждалих здоров’я і життя знаходиться під загрозою", - наголосили у "Батьківщині".

Партія вимагає від Генпрокуратури "негайно стати на захист потерпілих, розпочати всі необхідні слідчі дії для того, щоб покарати винних у звірячому побитті громадян у Чернівецькій області".

"Також заявляємо, що не дозволимо замовчати цю справу і "спустити її на гальмах" тільки через партійну приналежність катів з владних кабінетів", - підкреслили у прес-службі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...