У НУНС придумали, як легалізувати плівки Мельниченка

Неділя, 3 квітня 2011, 09:20

Народний депутат від НУНС Юрій Гримчак вважає, що потрібно відкрити кримінальну справу проти екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка, щоб легалізувати його записи.

"Там же цілий комплекс, і незаконне прослуховування. Це треба легалізувати", - сказав Гримчак в ефірі радіо "Свобода" в суботу.

"Треба відкрити кримінальну справу проти Мельниченка, і суд повинен вирішити, що він це робив для попередження злочину або для задокументування злочину. І тоді до нього немає ніяких претензій", - зазначив депутат.

За його словами, "тоді, можливо, з точки зору юриспруденції його записи будуть мати юридичну вагу".

Гримчак також вважає, що Генпрокуратура дала гарантії безпеки Мельниченку, щоб він співпрацював зі слідством.

"Сьогодні таке враження, що в своїх іграх прокуратура або нинішня влада вирішила використати Мельниченка, давши йому всі гарантії, які тільки можна дати. Що проти нього не буде порушена кримінальна справа", - припустив депутат.

"Таке враження, що він (Мельниченко) там працює в Генеральній прокуратурі позаштатно. Чому? Тому що, коли була акція "Україна без Кучми" ми чекали цих записів, якогось підтвердження і якихось взагалі вістей від Мельниченка, як манни небесної. Але чомусь на той момент те, чого від нього чекало суспільство, він тоді не вилив", - додав Гримчак.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування