На Кучму працює ціла команда адвокатів

Неділя, 3 квітня 2011, 17:25

Чотири адвокати, не враховуючи помічників, захищають інтереси Леоніда Кучми по кримінальній справі щодо причетності екс-президента до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"На сьогоднішній день, в команді адвокатів чотири людини, не рахуючи помічників", - повідомив в інтерв’ю "5 каналу" адвокат Кучми Ігор Фомін.

Адвокат пояснює таку кількість адвокатів великим об'ємом справи, яка налічує майже 150 томів.

"Адже там дуже багато - 150 томів, 10 років розслідувалася справа, там лише 6 томів експертиз. Тобто це дуже великий обсяг документів, які необхідно вивчити. Хоча ми не знаємо, що в них міститься, в кінці кінців, цілком можливо, що вивчивши ці 150 томів, ми прийдемо на судове засідання, якщо таке буде, з тоненькою папочкою", - зазначів Фомін.

Проті своє відсторонення від справи Кучми Фомін вважає помилкою Генпрокуратури.

"Я думаю, той факт, що мене відвели, як адвоката, від цієї кримінальної справи, цілком можливо, що це просто помилка прокуратури, яка вважає, що дійсно не можу я взяти участь у цій кримінальній справі, оскільки раніше надавав юридичну допомогу пану Пукачу" , - сказав адвокат.

Він також висловив переконання, що в справі проти Кучми є політична складова.

"Чи є політична складова в цій кримінальній справі - це кримінальна справа порушена проти людини, яка десять років була президентом України. Він десять років був вищою державною владою в Україні, безумовно - ця справа несе в собі політичну складову", - заявив Фомін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування