Стецьків: Ставнійчук покористуються й викинуть

Неділя, 3 квітня 2011, 23:05

Народний депутат від НУНС Тарас Стецьків вважає, що Марину Ставнійчук, яку призначено заступником глави адміністрації президента, використають і "викинуть як непотріб".

Про це політик заявив у неділю в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі на зустрічі з жителями міста, повідомляє УНІАН.

На прохання прокоментувати призначення Ставнійчук на цю посаду, Стецьків відповів: "Я, коли почув про це, мене здивувало призначення. Я "підняв" телефон і я їй "такого" наговорив. Але, знаєте, це звичайне національне українське лакейство".

За словами депутата, на його запитання до Ставнійчук, для чого вона туди пішла, його колишня соратниця відповіла, що хоче спробувати на посаді заступника глави адміністрації "чесно служити Україні".

Стецьків спростував її пояснення, зауваживши: "Ви добре знаєте, що Вам пообіцяли добрі гроші, добру посаду і машину і Ви пішли на це".

"Але, ви побачите: вони нею (Ставнійчук) покористуються і викинуть як непотріб. Викинуть просто так, як викидали всіх до неї", - спрогнозував Стецьків.

Як повідомлялося, Ставнійчук була призначена заступником глави адміністрації президента у п’ятницю. З червня 2007 по березень 2010 року вона була заступником глави секретаріату президента Віктора Ющенка, представником президента в Конституційному Суді та ЦВК. Вона є членом Європейської комісії "За демократію через право" ("Венеціанська комісія").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування