Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу про "пошкодження плитки на Майдані" віддали до суду

Вівторок, 5 квітня 2011, 15:29

Прокуратура Києва передала до суду кримінальну справу про пошкодження плитки покриття та металевої огорожі столичного Майдану Незалежності.

Про це повідомляє 5 квітня прес-служба Прокуратури Києва.

"Прокуратурою міста Києва 1 квітня 2011 року скеровано до суду кримінальну справу, яка розслідувалася ГУ МВС України в м. Києві, за обвинуваченням шести осіб у пошкоджені плитки покриття та металевого огородження Майдану Незалежності у столиці і перекриття учасниками акції проїзних частин вулиць Хрещатик та Інститутська, що призвело до суттєвого порушення роботи транспорту (ч. 1 ст. 194 КК України)", - сказано в повідомленні.

"Дану кримінальну справу для розгляду по суті направлено до Шевченківського районного суду м. Києва", - уточнюється в ньому.

Як відомо, наприкінці 2010 року підприємці проводили безстрокову акцію проти ухвалення Податкового кодексу, у зв’язку з чим на Майдані Незалежності в Києві було розбито наметове містечко.

Влада частково пішла підприємцям на поступки, після чого наметове містечко силоміць згорнули в переддень встановлення новорічної ялинки на головній площі столиці.

Згодом було порушено справу про пошкодження покриття на Майдані Незалежності дротами для встановлення наметів та перекриття підприємцями руху.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...