Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська хоче знати, чого хотів Путін в 2009 році

Середа, 6 квітня 2011, 21:40

Україна намагається дізнатися, якими інтересами керувався нинішній прем'єр Володимир Путін, підписуючи газовий договір в 2009 році.

Про це заявила депутат від Партії регіонів, глава Тимчасової слідчої комісії парламенту Інна Богословська в ефірі ТВі.

Вона заявила, що Тимчасова слідча комісія парламенту з питань розслідування обставин підписання газових угод між "Нафтогазом" і "Газпромом" намагається отримати інформацію про те, чим керувався Путін під час укладання газового договору між Україною і Росією.

"Я не знаю, якими інтересами керувався Путін. Ми повинні це знати. Ми направили зараз запит до Генеральної прокуратури України, щоб вона, в рамках угод з Росією, направила в Генеральну прокуратуру Росії запит. Ми зобов'язані зробити все, що від нас залежить", - повідомила Богословська.

Також вона підкреслила, що зацікавлена ​​в отриманні повної інформації від офіційної російської сторони, повідомляє прес-служба телеканалу.

"Ми хочемо отримати максимально можливу інформацію з Росії. Поки на сьогодні, на жаль, я не бачу особливого бажання росіян давати цю інформацію. Це і зрозуміло, вони виграли в цій грі все", - заявила депутат.

"Вони, вибачте за грубість, "використали" партнера. Це, на жаль, саме той термін, який можна застосувати до тих газових угод, які привезла Тимошенко, заявивши тоді, що це найкраща ціна", - вважає Богословська.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування