Тимошенко: "Я ніколи не просила Бога прилаштувати мене на нари"

Четвер, 26 травня 2011, 10:52

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко обурена коментарями деяких експертів, які вважають, що вона прагне арешту для підняття свого рейтингу.

Про це вона написала у статті для свого офіційного сайту.

"Говорити про підняття рейтингу шляхом перебування у в’язниці можуть тільки ті, хто там не бував і не знають, що таке в’язниця. Через такі ж політичні переслідування мені там вже одного разу довелося побувати і я знаю чого варте таке "відрядження", - зазначила Тимошенко.

"Перебування там — це не просто приниження, це страждання. Це втрата здоров’я та життя. Чи вартий цього будь-який рейтинг?", - додала вона.

Тимошенко наголосила, що "жодного разу не просила Господа "прилаштувати" її "на нари, не вимолювала собі арешт і камеру в тюрмі, щоб як на дріжджах виростав рейтинг".

"Чи ви, шановні експерти, дійсно вважаєте, що я вчора вийшла на волю після семигодинного затримання глибоко розчарованою через те, що мене випустили? Чи дійсно ви вважаєте, що у ту мить, коли мені повідомили про арешт, я була на сьомому небі від щастя, кинулася обійматися з Нечвоглодом та пити на радощах шампанське?", - написала вона.

"...Я нікому і ніколи не побажаю такого "дарунку долі", який вчора пережила я, моя мама, моя донька, мій чоловік, мої колеги, друзі й усі люди, які мене підтримують", - додала Тимошенко.

Водночас вона зазначила, що якби їй було "достеменно відомо", що ціною арешту "Україну чарівним чином буде звільнено від нинішнього кримінального режиму і в країні запанує щастя", то вона б, напевно, погодилася.

"Гра була б варта свічок. Але арешт навпаки мінімізує шанс на такий результат, бо більшість політиків вже перемогли, знайшовши своє місце у владному пасьянсі та граючи за узгодженими сценаріями. Майже не залишилося тих, хто готовий та може зупиняти орду", - заявила Тимошенко.

Українська правда