Тимошенко поскаржилася Кузьміну на слідчого

Вівторок, 3 травня 2011, 13:05

Юлія Тимошенко подала скаргу в Генпрокуратуру на недопуск слідчим до її захисту депутата від БЮТ, адвоката Сергія Власенка.

Про це вона сказала після візиту до слідчого біля входу в головне слідче управління Генпрокуратури, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Подала скаргу на ім'я пана Кузьміна щодо того, що він (слідчий) не допускає мого захисника до мого захисту", - сказала вона.

Тимошенко зазначила, що в даний час Власенко не допущений в якості захисника.

Крім того, перед відвідуванням Генпрокуратури вона заявила, що статус народного депутата не перешкоджає можливості бути захисником у справі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"За законами України я можу запросити не тільки адвоката, а можу запросити захисника, який не обов'язково є адвокатом, отримуючи за це винагороду. Тобто це не комерційна і не платна діяльність", - сказала Тимошенко.

Вона також висловила здивування тим, що Генпрокуратура викликала її на допит у вихідний день. Тимошенко продемонструвала повістку, в якій зазначено, що вона викликається на 12.00 вівторка.

"Я не знаю, яку мету саме сьогодні переслідує прокуратура, викликаючи мене у вихідний день. Думаю, що причина в тому, що вони хочуть якимось чином дестабілізувати мій внутрішній стан, мою внутрішню рівновагу - але у них не вийде", - сказала Тимошенко.

Як відомо, в квітні поточного року Генпрокуратура порушила щодо Тимошенко кримінальну справу щодо газових контрактів 2009 року.

Раніше Генпрокуратура відмовила їй у залученні Власенка для захисту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...